Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Концепт Audi Aicon погляд у майбутнє

На автосалоні у Франкфурті німецька компанія Audi продемонструвала прототип автомобіля майбутнього під назвою Aicon. Презентований концепт виявився на 20 см довшим ніж флагманський седан A8, але посадкова формула 2+2 натякає на іншу спрямованість майбутнього автомобіля. Крім сучасного зовнішнього вигляду концепт заінтригував своєю електричною силовою установкою та технологією авто пілотування.

В Audi сподіваються перевести власні автомобілі на автопілот та електрику, тому поява такого концепту не здивувала а навпаки приємно вразила всіх присутніх на авто шоу. Серед технічних особливостей нового автомобіля окремо вирізняється запас хода, який складає більше ніж 600 км без дозаправки. Німці дуже вміло використали платформу VW Group, яка до цього засвітилася на концепті VW I.D. Доречи, колісна база Aicon складає рекордні 3 метри і 47 сантиметрів. Презентований концепт оснащений 26-дюймовими колісними дисками та має перевернуту шестикутну решітку.

В автомобілі майбутнього відсутні звичайні фари, адже за безпеку руху відповідають безліч датчиків та камер. В якості зору на автомобілі працює проектор, а освітлює дорогу перед Aicon спеціальний дрон. Шоукар отримав задні двері без центральної рамки, які відчиняються по типу крила чайки. Передні сидіння мають кут повороту в 15 градусів для більш комфортної посадки або висадки. Також, крісла рухаються на 50 сантиметрів назад або у перед, при цьому ноги пасажирів рухаються разом із підлогою. В салоні відсутнє класичне рульове колесо та педалі, але панель приладів все ж таки є і виглядає вона над сучасно та технологічно.

При посадці пасажирів у салон загоряється під світка, відбувається пошук телефонів та вмикаються інші інноваційні функції. Елементи керування сконцентровані на центральній консолі і працюють від голосу або жестів.

У Aicon є чотири електродвигуна, по одному на кожному колесі, що виробляє в цілому 349 л.с. і 550 Нм крутного моменту. Гальмівна система виробляє відновлювану енергію та концентрує її для подальшого використання.

У серійне виробництво Audi Aicon надійде не раніше 2019 року…

20.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Концепт Audi Aicon погляд у майбутнє

Політика конфіденційності